Ons Bomma
Wes Meurrens, aangenaam!
Al van kinds af aan heb ik iets met bakken.
Met de handen in het plakkerige deeg zitten van de gisttaarten, soezen zien rijzen in de oven
of ’s zondags vroeg opstaan om suikerbrood te bakken, dat was mijn kindertijd.
Passie voor bakken heb ik geërfd van mijn moeder (de taartenspecialist!) en uiteraard van mijn bomma Julienne.
Zij en bompa Louis verkochten in de jaren ‘50 van de vorige eeuw taarten en brood op Brusselse markten.
De verhalen die verteld werden op familiefeesten over de ‘plezante tijd van toen in Brussel’,
de kriebel om een eigen zaak te starten en de passie voor het bakken
deden me op mijn 27ste beslissen om wafeltjes te gaan bakken, op de markt.
Ondertussen zijn we al bijna 15 jaar verder. En de goesting om wafeltjes te bakken is er nog steeds.
Niet alleen op markten, events en feestjes maar nu ook bij jou thuis geleverd.